Referenciák

Referenciák a teljesség igénye nélkül.:

Alapítása óta cégünk közel 4000 helyszínen végzett geotechnikai vizsgálatot a Fővárosban illetve szerte az országban. Ezek közt természetesen voltak kisebb nagyobb méretű projektek. A Nagyobbak közül kiemelnénk:

  • Közép – Európa legnagyobb naperőművét a Kaposvár Ipari parkban megvalósult 2db 50 MW Naperőmű geotechnikai vizsgálatait.
  • ZalaZone Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya előkészítő és kiviteli tervéhez készült munkánk, mely szintén Európai szinten is jelentős beruházás volt. Itt az épületek a víztározók a földművek és a pálya építéséhez tervezésekhez szükséges rengeteg vizsgálatot készítettünk.
  • Mohács, 0145/21 hrsz.-ú területen létesült szintén Európai viszonylatban is jelentős méretű Pick vágóhíd. Ennek az üzemépületnek építési engedélyezési tervéhez készült munkánk az ATP Innsbruck Planungs GmbH. neves nemzetközi tervező vállalattal közösen.
  • Komoly részvételünk volt a 76 sz. , 87. sz (M87) , és az 89 sz. (M89) utak négysávosításához és az ezekhez kapcsolódó műtárgyak kapcsolódó tervezésben is. Részben itt is a mi geotechnikai vizsgálatainkra támaszkodva készültek az előzetes és kiviteli tervek.
  • Nagyobb Geotechnikai tervezési beszámolót készítettünk a Cún–Szaporcai holtág vízpótlása az Ős–Dráva Program keretében, a 6+420 szelvényben létesülő duzzasztómű tervéhez itt főleg víztelenítés és munkatér határolások kapcsolatos feladatok voltak
  • A mezőgazdasági, területen számos nagyméretű silóhoz, takarmány és terménytárolóhoz készítettünk vizsgálatokat illetve adtunk alapadatokat statikus kollégáinknak.
  • Az ipar feldolgozó és logisztikai területeire készült több száz csarnok üzemi és raktár épületek tervezésében vettünk részt, többek közt a Paksi atomerőműhez kapcsolódókhoz is.
  • A kultúra területére is jutottak megbízásaink A kaposvári Csiky Gergely színház vagy a Zalaegerszegi Hevesi Sándor színház felújítási tervéhez működtünk közre. A ország szerte számos általános és középiskolai beruházások és felújításokat nem is említve.
  • Sportlétesítmények ország szerte: Városi sportcsarnokok uszodák egyéb sportlétesítmények. Fürdők felújítása bővítése során: Hévíz, Zalakaros, Zalaegerszeg AQUA City, Harkány, Vasvár, Lenti területén medencék wellness épületek üzemi és kiszolgáló épületek sétányok tervezéséhez járultunk hozzá munkánkkal. Wellness hotelek terveihez Hévíz Zalakaros és természetesen körbe a Balaton parton. Club Aliga, Siófok, Keszthely, Boglár – Lelle, Fonyód, Tihany, Badacsony és Balatonfüred.
  • Pincészetek komoly földmunkák és tervezési feladatok: Somlójenő Kancellár birtok, Badacsonyi, Szekszárdi és Villányi helyszínek neves pincészetek fogadó és gazdasági épületeinek tervéhez készültek geotechnikai vizsgálataink.